Utrecht

Traumahelikopter ingezet voor ernstig ongeval Bunschoterstraat N199 Hoogland

HOOGLAND – Donderdagavond 6 juni rond 18.55 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Bunschoterstraat in Hoogland (Amersfoort).

Bij het ongeval zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Een auto is hierbij tegen een lantaarnpaal tot stilstaand gekomen. Een andere auto is door de klap in de omheining van de golfbaan tot stilstand gekomen. Vanwege de ernst van het ongeval is ook een traumahelikopter geland en zijn de hulpdiensten waaronder de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal hier onderzoek naar doen.

Zeker een persoon is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De ravage op de weg is enorm. Daarom blijft de weg de komende tijd nog dicht.

Gerelateerde artikelen