Gelderland

Fietsster gewond na aanrijding met automobilist Loolaan Apeldoorn

Apeldoorn – Een fietsster is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Loolaan in Apeldoorn. De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de kruising Loolaan met de Piet Joubertstraat in Apeldoorn. De fietsster wilde de weg oversteken en werd geschept door een automobilist. De fietsster belandde op de voorruit van de auto, die door de klap een flinke barst op liep. 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietsster is door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna zij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. 

De politie heeft het verkeer langs het ongeluk geleid en verklaringen opgenomen. 

De auto zal door een berger moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen