Gelderland

Felle uitslaande brand verwoest bungalow in Klarenbeek

Klarenbeek – Een bungalow heeft vrijdagavond forse schade opgelopen na een korte, maar felle brand. De bungalow is voorlopig onbewoonbaar.

De brandweer werd rond 23.15 uur gealarmeerd nadat een buurman de brand ontdekte achter de bungalow. Metershoge vlammen kwamen achter de bungalow vandaan. De eerste brandweerwagen was snel ter plaatse en schaalde op naar middelbrand. De brandweerlieden van het Klarenbeekse brandweerkorps hadden het vuur snel onder controle waardoor de overige voertuigen, behalve de waterwagen, retour konden. De bungalow heeft forse schade opgelopen door de brand en is voorlopig onbewoonbaar.

Niemand was aanwezig bij de bungalow toen de brand uitbrak. Waar de bewoner van de woning wel was, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de brand en sluit brandstichting niet uit. Medewerkers van de forensische opsporing gaan zaterdag verder onderzoek doen naar de oorzaak.

Gerelateerde artikelen