Gelderland

Jonge vrouw ernstig gewond en gereanimeerd na ongeval, automobilist doorgereden in Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK – In Kootwijkerbroek aan de Garderbroekerweg is een automobilist gevlucht na het veroorzaken van een ernstig ongeval. 

Door onbekende oorzaak kwam de automobilist in botsing met de fietser. De fietser raakte hierbij ernstig gewond. Meerdere ambulances, een traumahelikopter met aan boord een trauma-team en agenten kwamen ter plaatse. 

Het slachtoffer werd behandeld door het ambulancepersoneel en een trauma-arts en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Getuigen verklaren tegenover de politie dat de automobilist die het ongeval heeft veroorzaakt direct op de vlucht is geslagen. Op het wegdek zijn de remsporen en de brokstukken goed te zien. 

De politie zal verder onderzoek doen naar het incident en roept getuigen op zich te melden.

Gerelateerde artikelen