Gelderland

Zware aanrijding met meerdere gewonden N786 Laag-Soeren, zeven ambulances opgeroepen

Eerbeek – Bij een ernstig verkeersongeluk tussen meerdere voertuigen op de N786 tussen Eerbeek en Laag-Soeren zijn zaterdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Zeven ambulances en twee traumahelikopters zijn ter plaatse.

De hulpdiensten kregen even voor 16.00 uur een melding van een ernstig verkeersongeluk. Daarbij zijn drie voertuigen betrokken. De hulpdiensten rukten massaal uit. Inmiddels zijn er zeven ambulances, twee traumahelikopters en meerdere brandweerwagens ter plaatse. Volgens Politie Gelderland zijn er acht personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

De toedracht van het ongeluk zal nader worden onderzocht.

Gerelateerde artikelen