Flevoland

Schietpartij Koopmansstraat Lelystad, persoon gewond naar ziekenhuis

LELYSTAD – Bij een schietpartij op een parkeerplaats aan de Koopmansstraat in Lelystad is afgelopen nacht een gewonde gevallen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd onder politiebegeleiding. 

Rond 03.30 uur kreeg de politie een melding dat er geschoten zou zijn op een parkeerplaats. Eén persoon raakte bij het schietincident gewond en werd door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Het slachtoffer is vervolgens onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van diens verwondingen is niets bekend. 

De politie heeft een groot gedeelte van het parkeerterrein afgezet met linten. Medewerkers van de forensische opsporing verrichten sporenonderzoek. Ook staan er gehele bordjes bij sporen. 

Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Gerelateerde artikelen