Gelderland

Harde botsing tussen scooterrijder en automobilist Operaplein Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk ter hoogte van de parkeergarage van winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn aan het Operaplein. De scooterrijder raakte gewond aan zijn been.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. Een automobilist die de parkeergarage in wilde rijden zag de jongeman op de bezorgscooter over het hoofd met een behoorlijke harde botsing tot gevolg. De scooterrijder kwam hard ten val en raakte gewond aan zijn been.

Een omstander verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De politie was snel ter plaatse en namen verklaringen op van betrokkenen en van getuigen. Zowel de scooter als auto liepen forse schade op. De scooter kan worden afgeschreven. De politie doet verder onderzoek. Ook zal gekeken worden of de bestuurder een geldig rijbewijs heeft.

Gerelateerde artikelen