Gelderland

Zeer ernstig ongeval N302 Ermelo, weg komende uren afgesloten

Ermelo – Bij een ernstig ongeluk op de Flevoweg- N302 tussen Harderwijk en Uddel, zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. 

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de N302. Een Provincialeweg tussen Harderwijk en Uddel. Twee auto’s zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen, ook is een derde auto bij het ongeluk betrokken. Een auto is door de klap tussen de struiken langs de weg tot stilstand gekomen. In beide voertuigen, zouden mensen bekneld zitten. De hulpdiensten hebben groots opgeschaald. Er zijn meerdere brandweerwagens, ambulances en politiewagens op de plek van het ongeluk afgestuurd. Ook een traumahelikopter is aanvliegend. 

De politie spreekt van een zeer ernstig ongeluk. De provincialeweg is volledig afgesloten in beide richtingen. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg zal daarom nog enige tijd afgesloten blijven.

Gerelateerde artikelen