Gelderland

Fietsster gewond na aanrijding met bestelbusje Stationsplein Apeldoorn

Apeldoorn – Een fietsster is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op het Stationsplein in Apeldoorn. De vrouw moet voor controle naar het ziekenhuis. 

De hulpdiensten kregen even na 18.00 uur een melding van een ongeluk op de bestelbus en een fietsster. De fietsster werd op de kruising Hoofdstraat met de Stationsplein aangereden door een bestelbus. De fietsster raakte gewond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. De vrouw is in een ambulance nagekeken en behandeld. De vrouw moet op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis om zich verder te laten nakijken. “Er moeten foto’s van haar arm gemaakt worden”. 

De fiets van de vrouw heeft behoorlijke schade opgelopen. Zo zit er een flinke slag in het wiel. Ook de bestelbus liep wat schade op. 

De toedracht van het ongeluk is een voorrangsfout.

Gerelateerde artikelen