Gelderland

Man zwaargewond na val van trap Kanaalstraat Apeldoorn

Apeldoorn – Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt nadat hij van een trap was gevallen in een appartement aan de Kanaalstraat in Apeldoorn. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ging gruwelijk mis rond 22.45 uur. De man kwam ongelukkig ten val en kwam op zijn hoofd terecht. De man raakte zwaargewond. Twee ambulances, de politie en een traumahelikopter werden opgeroepen. Laatstgenoemde landde langs de A50 bij Apeldoorn Noord. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed naar de A50 gereden, waar de MMT arts in de ambulance stapte. De ambulance vervolgde zijn rit vervolgens naar het ziekenhuis in Zwolle.

Waardoor de man ten val kwam is onbekend. Wel is bekend dat de verwondingen van de man ernstig zijn.

Gerelateerde artikelen