Noord Brabant

UPDATE | Zwaargewonde kinderen op fatbike na ongeval in Breda zijn meisjes 8 en 13 jaar

BREDA – De twee jonge slachtoffers die afgelopen zaterdagmiddag ernstig gewond raakten na een ongeval tussen hun fatbike en een automobilist, zijn twee meisjes van 8 en 13 jaar oud.

Dat bevestigt de politie na berichtgeving door BN DeStem. De meisjes kwamen op de Claudius Prinsenlaan in Breda in aanrijding met een automobilist. De meisjes reden op een fatbike. Het 8-jarige meisje raakte ernstig gewond. Voor haar landde er een traumahelikopter. Het andere meisje van 13 jaar is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Na het ongeval werd de bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Zwolle, naar het politiebureau overgebracht voor een test op alcohol, drugs of medicijnen. Volgens de politie kwamen daaruit geen alarmerende resultaten en wordt hij niet meer gezien als verdachte.

Gerelateerde artikelen