Landelijk

Na regen komt zonneschijn, volgende week droger, zonniger en warmer

De afgelopen dagen waren kletsnat, maar daar lijkt na vandaag verandering in te komen. Vandaag krijgen wij een voorproefje op wat volgende week komen gaat.

Vandaag laat de zon zich uitbundig zien en stijgt de temperatuur tot 21 graden. De komende dagen lopen de temperaturen verder op en laat de zon zich ook steeds meer zien. Vrijdag kan het erg wisselvallig zijn in Nederland en wisselen buien en zonnige perioden elkaar af. Op de zaterdag kan er ook nog een enkele regenbui vallen en ligt de temperatuur rond de 18 graden. Vanaf zondag wordt het op steeds meer plekken droog en laat de zon zich steeds vaker zien.

Als we naar de volgende week kijken zien we vanaf maandag een stijgende lijn in de temperatuur en blijft het vooral droog met veel zonneschijn. De temperaturen lopen uiteen tussen de 21 en de 24 graden.

Gerelateerde artikelen