Gelderland

Vrouw met auto over de kop in Beekbergen, hondje ontsnapt

BEEKBERGEN – Vanavond rond kwart voor 7 is een automobiliste over de kop geslagen in Beekbergen. De vrouw en haar meereizende hondje kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde op de Ruitersmolenweg. De automobiliste had een verkeersbord omver gereden en werd vervolgens gelanceerd, waarna de auto op de kop terecht kwam. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de vrouw gecontroleerd. Ze bleek niets te mankeren. Toch is ze ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, omdat niet duidelijk is hoe het ongeluk kon gebeuren.

In de auto zat ook een hondje. Dit vluchtte de auto uit na het ongeval, maar kon door omstanders worden gevangen. Ook het hondje bleek ongedeerd. Het hondje is door een familielid naar huis gebracht. Vanwege het ongeval is de weg volledig afgesloten.

Gerelateerde artikelen