Vermist

VERMIST | Marvin Oort (27) ruim twee weken vermist uit Zwartemeer

ZWARTEMEER – De politie is nog altijd op zoek naar de vermiste 27-jarige Marvin uit Zwartemeer. Hij is het laatst gezien op de veerboot Princess Seaways, die via de Noordzee een vaarverbinding heeft tussen IJmuiden en Newcastle.

Marvin wordt sinds 4 juni vermist en sindsdien ontbreekt ieder spoor. Marvin is te herkennen aan een lichtgekleurde geruite blouse (beige/blauw/grijs), met daaronder mogelijk een donker shirt. Hij draagt waarschijnlijk een chino broek. Op zijn rechterwang heeft hij een klein bultje en op zijn rechterpols een litteken. Marvin draagt een zegelring aan zijn rechter ringvinger en een ring aan zijn linkerhand.

Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Gerelateerde artikelen