Gelderland

Getuigen gezocht na schietpartij Schimmelpenninckstraat Apeldoorn

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij afgelopen zaterdag 15 juni rond 00:50 uur aan de Schimmelpenninckstraat in Apeldoorn.

Een onbekend persoon heeft op café Yakamoz geschoten. Tijdens de schietpartij waren er meerdere personen aanwezig in het café. Een persoon raakte lichtgewond en is door het toegesnelde ambulancepersoneel behandeld.

De politie kwam snel na de melding ter plaatse en hebben toen een Plaats Delict gemaakt. Zowel de recherche als de Forensische Opsporing en een speurhondengeleider kwamen ter plaatse. Er is op locatie nog gezocht naar een verdachte of verdachten, maar er is niemand aangetroffen.

Heeft u iets die betreffende nacht gezien of heet u meer informatie over deze schietpartij? Bel dan met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Gerelateerde artikelen