Overijssel

VIDEO | Meerdere gewonden nadat grote stellage met spandoek in publiek valt bij FC Twente in Geesteren

GEESTEREN – Bij een incident in het Overijsselse Geesteren zijn vanmiddag mogelijk meerdere gewonden gevallen nadat een groot spandoek dat aan een kraan hing naar beneden viel en op supporters viel.

Het gebeurde bij amateurclub Stevo aan de Vinckenweg in Geesteren (OV). Supporters van de thuisclub hadden een groot spandoek aan een hijskraan opgehangen. De constructie bezweek door een onbekende oorzaak en belandde toen bovenop de supporters.

De politie spreekt dat er mogelijk meerdere gewonden zijn gevallen. De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig waaronder meerdere ambulances en de brandweer. De wedstrijd die na de sfeeractie zou beginnen is afgelast.

Beeld: Videostill Twitter

Gerelateerde artikelen