Gelderland

Zwaargewonde na steekpartij in drukke binnenstad Apeldoorn

APELDOORN – Op vrijdagavond 21 juni omstreeks 23:30 heeft er een steekpartij plaatsgevonden op het Marktplein in de binnenstad van Apeldoorn, nabij een druk café. Hierbij is een man in zijn schouder gestoken en zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats na een uitbundig gevierd feest vanwege de 0-0 gelijkspel van het Nederlands elftal. De politie sloot direct de omgeving af met linten en startte een onderzoek. Er waren zeker zeven politiewagens ter plaatse. De politie is op zoek naar de verdachte, die te voet is gevlucht. Een persoon is aangehouden omdat hij weigerde de plaats delict te verlaten. Er heerst veel onrust onder de bezoekers van het naastgelegen café.

De recherche en forensische opsporing zijn ter plaatse voor sporen- en technisch onderzoek.

Gerelateerde artikelen