Gelderland

Harde botsing Koning Stadhouderlaan Apeldoorn, gewonde naar ziekenhuis

APELDOORN – Bij een botsing tussen twee voertuigen op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn is een persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond plaats rond 09.30 uur op de kruising van de Koning Stadhouderlaan en de Hoge Dries. De bestuurder van een Audi wilde vanaf de Hoge Dries de Koning Stadhouderlaan oprijden en zag daarbij een van rechts komende auto over het hoofd. De bestuurster van de zwarte Toyota kwam door de botsing tegen een boom tot stilstand. Zij raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee inzittenden van de Audi, een man en een vrouw, kwamen met de schrik vrij.

Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept. De oorzaak van het ongeval is een voorrangsfout. Volgens agenten zagen de inzittenden van de Audi de van rechts komende auto over het hoofd vanwege de laagstaande zon.

Een deel van de Koning Stadhouderlaan is vanwege het ongeluk afgesloten.

Gerelateerde artikelen