Gelderland

Vrouw op scootmobiel gewond na aanrijding met fietser in Apeldoorn

Apeldoorn – Een vrouw op leeftijd is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn. De vrouw kwam met haar scootmobiel in botsing met een fietser waarna de scootmobielster met de scootmobiel op de zijkant terechtkwam. 

Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur. Een fietser kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met de scootmobielster. Zij kwam door de botsing met haar scootmobiel op de zijkant terecht. De vrouw raakte gewond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse na de 112 melding. Het ambulancepersoneel heeft de gewonde vrouw ter plekke nagekeken en behandeld en vervolgens meegenomen. De fietser kwam met de schrik vrij. 

De Henri Dunantlaan was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten ter hoogte van de Asselsestraat. De agenten hebben van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De exacte toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. 

De scootmobiel van de vrouw is bij haar thuisgebracht door een agente.

Gerelateerde artikelen