Noord-Holland

Man (20) overleden na te zijn overvaren in Kudelstaart

KUDELSTAART – Een man werd zondagmiddag op het water van de Grote Poel aan de Kudelstaartseweg in Kudelstaart overvaren door een boot. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit De Lier, is later in het ziekenhuis overleden.

Rond vijf uur ‘s middags werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd vanwege een ernstige waterongeluk. Een 20-jarige man raakte zwaar gewond nadat hij was overvaren door een boot. Direct kwamen verschillende hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, ter plaatse om de man te redden. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij later die avond aan zijn verwondingen overleed. De 21-jarige bestuurder van de boot werd gearresteerd.

Het Team Verkeersongevallenanalyse is een onderzoek gestart naar de oorzaak van dit ernstige incident. Er waren ten tijde van het ongeval veel mensen aanwezig die het hebben zien gebeuren. Daarom kunt u als ooggetuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt, is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact.

Gerelateerde artikelen