Gelderland

Meisje op de fiets geschept door automobilist Kraaienweg Apeldoorn

APELDOORN – Een meisje is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Kraaienweg in Apeldoorn. Het meisje is ter plaatse nagekeken en behandeld. 

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur. Een meisje reed met haar fiets over de Rietzangerweg en wilde de Kraaienweg oprijden. Het meisje werd door een automobilist die over de Kraaienweg reed over het hoofd gezien met een harde botsing tot gevolg. 

Het meisje raakte gewond en moest door toegesneld ambulancepersoneel ter plaatse worden nagekeken en behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Het meisje is door een familielid opgehaald. 

De schade aan de fiets en auto is fors. De auto heeft een flinke barst in de voorruit.  Agenten hebben van de bestuurder een verklaring opgenomen. De bestuurder gaf aan dat hij de fietsster niet heeft gezien.

De kruising was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Gerelateerde artikelen