Gelderland

Opnieuw zwaar ongeval op Kanaal Zuid Eerbeek

Loenen – Op het Kanaal Zuid tussen Apeldoorn en Eerbeek heeft ter hoogte van de kruising met de Voorsterweg een zwaar auto-ongeluk plaatsgevonden. Twee auto’s liggen volledig in de kreukels.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur binnen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse bij het ongeluk en troffen twee zwaar beschadigde voertuigen aan. De bestuurder van de blauwe auto, wilde vanaf de Voorsterweg- Kanaal zuid oprijden en zag daarbij de BMW over het hoofd met een harde botsing tot gevolg.

De blauwe auto kwam bijna in het kanaal terecht maar werd tegengehouden door een hekwerk.

De inzittenden van beide voertuigen zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Kanaal zuid, is een weg tussen Apeldoorn en Dieren. Op deze weg gebeuren regelmatig “zware” ongelukken, soms met dodelijke afloop. Zo vond er afgelopen 8 juni nog een dodelijke aanrijding plaats bij Laag Soeren, enkele kilometers hiervandaan. Bij dat ongeluk kwam een 6 jarig jongetje uit Zutphen om het leven.

Gerelateerde artikelen