Friesland

Grote uitslaande brand in Raerd

RAERD -Omstreeks 14:05 is er brand uitgebroken in een loods in Raerd (Friesland)

De brandweer heeft na het krijgen van de melding al snel opgeschaald naar middelbrand, zo wordt gemeld op Twitter. Om meer eenheden ter plaatse te krijgen in verband met de warmte en de heftigheid van het vuur werd er ook al snel opgeschaald naar grote brand. De brandweer zal zich vooral bezighouden met het proberen te behouden van de naast gelegen loods.

De loods waar de brand is ontstaan is niet meer te redden. De veiligheidsregio heeft inmiddels een NL alert uit laten gaan en de straat volledig afgesloten. In de loods waar de brand woed zit een autobedrijf. In de omgeving zijn luide knallen gehoord, deze zijn afkomstig van de gasflessen die in de loods staan.

Foto’s AS-Media

Gerelateerde artikelen