Gelderland

Fietser gewond naar ziekenhuis na aanrijding met auto Jachtlaan Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Jachtlaan in Apeldoorn is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding. Het slachtoffer werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval vond plaats rond 15.15 uur op de kruising van de Jachtlaan en de Ribeslaan. De fietser kwam op de voorruit van een auto terecht en liep hierbij verwondingen op. Kort na het incident arriveerden meerdere hulpdiensten. De fietser is nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht.

Zowel de auto als de fiets hebben aanzienlijke schade opgelopen. De voorruit van de auto vertoont een grote barst.

De politie is bezig met het opnemen van verklaringen en verricht verder onderzoek.

Gerelateerde artikelen