Gelderland

Politie Ede zoekt fatbiker die is doorgereden na ongeval in Lunteren

LUNTEREN – De politie is op zoek naar de bestuurder van een fatbike welke op maandag 17 juni rond 18:00 uur betrokken was bij een verkeersongeval.

Het gebeurde op de kruising van de Lunterse Bosweg met de Hessenweg in Lunteren. Een van de betrokkenen, een bestuurder van een fatbike, is er na het ongeval vandoor gegaan zonder gegevens achter ter laten. Volgens de politie zou de fatbiker zijn weggereden via de Hessenweg in de richting van Ede.

Bent u de bestuurder van de Fatbike die bij het ongeval betrokken is geweest? Of heeft u iemand rond dat tijdstip in de buurt zien fietsen op een Fatbike en weet u wie het is? De politie komt graag in contact. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2024278639

Foto: Politie Ede

Gerelateerde artikelen