Gelderland

Flinke schade bij kop-staartbotsing Laan van Spitsbergen Apeldoorn

APELDOORN – Bij een kop-staartbotsing tussen drie auto’s op de Laan van Spitsbergen ter hoogte van de Gamma bouwmarkt zijn twee auto’s flink beschadigd geraakt.

De hulpdiensten werden rond 16:10 uur met spoed gealarmeerd. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te hebben plaatsgevonden waarbij drie auto’s betrokken zijn. Twee auto’s raakten flink beschadigd. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden. Een inzittende is in de ambulance behandeld en nagekeken.

Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Vanwege het ongeval ontstond er een flinke verkeersopstopping. Een berger zal de zwaar beschadigde voertuigen gaan afslepen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Gerelateerde artikelen