Gelderland

Vrouw schreeuwt om hulp Schrijnwerkershorst Apeldoorn, politie zoekt getuigen

APELDOORN – De politie van Apeldoorn is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01:25 uur, in de omgeving van de Schrijnwerkershorst in Apeldoorn.

Volgens de politie en een uitgestuurde Burgernetmelding zou er sprake zijn geweest van een vrouw die om hulp schreeuwde. Verdere details over het incident zijn op dit moment nog niet bekend. De politie is volop bezig met het onderzoek en roept iedereen die informatie heeft op om zich te melden.

Heeft u rond het genoemde tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Schrijnwerkershorst? Dan verzoeken wij u dringend contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of bij spoed 112..

Gerelateerde artikelen