Utrecht

Automobilist slaat over de kop na levensgevaarlijke snelheden in Amersfoort

AMERSFOORT – Vanmiddag om 13.35 uur vond er een ernstige aanrijding plaats op de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Een automobilist in een Volkswagen Golf reed met een extreem hoge snelheid over de weg en zag een afslaande automobilist over het hoofd.

De Volkswagen Golf botste tegen de zijkant van de andere auto en sloeg vervolgens over de kop, waarna het voertuig tientallen meters over de weg gleed. De bestuurder van de Volkswagen Golf raakte gewond bij het incident. Hij werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel en is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Meerdere getuigen meldden dat zij met hoge snelheid werden ingehaald door deze bestuurder. “Hij reed met wel meer dan 100 km/h mij voorbij”, liet een ingehaalde automobilist geschrokken weten. Ook bedrijven rondom het incident verklaarden dit tegenover de politie. De politie heeft de omgeving afgesloten voor nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde artikelen