Gelderland

Zwaar ongeval in Ermelo, lijnbus botst tegen boom

Ermelo – Een lijnbus is maandagmiddag hard tegen een boom gebotst ter hoogte van een bushalte. Twee mensen moesten door ambulancepersoneel worden nagekeken en behandeld. Eén vrouw is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg in Ermelo ter hoogte van een bushalte. Door nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur de macht over het stuur kwijt en botste hard tegen een boom. In de bus zouden meerdere mensen hebben gezeten. Het exacte aantal is niet bekend. De chauffeur raakte bij het ongeluk gewond of dat de vrouw is die mee moet naar het ziekenhuis is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg is vanwege het ongeluk afgesloten. De lijnbus moet door een berger worden afgesleept. Deze raakte namelijk flink beschadigd bij het ongeluk.

Gerelateerde artikelen