Gelderland

Verslagen reacties na dodelijk ongeval met 13-jarige jongen in Twello

TWELLO – Een dag na het verschrikkelijke, dodelijke ongeval aan de H.W. Iordensweg in Twello gisteren wordt er verslagen gereageerd op het overlijden van de pas 13-jarige jongen.

Gisterenochtend ging het mis op de kruising met de Troelstralaan. De jongen werd op de fiets aangereden door een vrachtwagen en raakte zwaargewond. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De jongen is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

Het ongeval heeft veel impact op de omwonenden van de straat en het Zone College, de school waar de jongen op zat. Op Facebook delen mensen hun condoleances en delen zij hun innige deelneming aan de familie en vrienden van de jongen. Ook wordt er gedacht aan de vrachtwagenchauffeur. “Voor deze chauffeur is dit ook een zeer traumatische gebeurtenis” is te lezen op social media.

De chauffeur van de vrachtwagen, een 67-jarige man uit Breda, raakte niet gewond, maar werd wel aangehouden. Dat is een standaard procedure bij dodelijke ongevallen. De politie doet altijd nog onderzoek naar de toedracht van het fatale ongeval.

Gerelateerde artikelen