Gelderland

Vrachtwagen botst hard tegen boom Loostraat Duiven (Loo)

DUIVEN/LOO – Een vrachtwagenchauffeur is vanavond rond 19:30 uur gewond geraakt na een aanrijding met een boom op de Loostraat in Loo (Duiven).

De chauffeur kwam door een nog onbekende oorzaak in botsing met een boom aan de rechterkant van de weg en schoot vervolgens over de weg door tegen een andere boom aan. De hulpdiensten waaronder de ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen, maar deze werd boven de incidentlocatie afgemeld. Volgens een correspondent ter plaatse kon de chauffeur zelf op de brandcard klimmen,

Het ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde chauffeur ontfermd en deze vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is in beide richtingen afgesloten vanwege de grote ravage en de berging van de vrachtwagen.

Gerelateerde artikelen