Overijssel

Vrouw ernstig gewond nadat grote tak bovenop haar valt in Olst

OLST – Een vrouwelijke klant raakte ernstig gewond bij een tuincentrum aan de Rijksstraatweg in Olst nadat een grote tak van een boom brak en op haar viel.

Ze bevond zich op het buitenterrein toen ze onder de takken terechtkwam. De brandweer kwam snel ter plaatse om de takken te verwijderen. Twee ambulances en een traumahelikopter werden ook opgeroepen voor medische assistentie. De helikopter landde op de weg voor het tuincentrum, die tijdelijk werd afgesloten.

De trauma-arts uit de helikopter verleende ter plaatse medische hulp in de ambulance, waarna de vrouw met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle werd gebracht, met de trauma-arts aan boord van de ambulance. Volgens de hulpdiensten heeft de vrouw ernstige verwondingen opgelopen.

Gerelateerde artikelen