Gelderland

Deel appartementencomplex ontruimd na keukenbrand in Apeldoorn

APELDOORN – Vanwege een keukenbrand in een flat aan de Antonie van Leeuwenhoekstraat in Apeldoorn is een deel van het complex tijdelijk ontruimd geweest. De brandweer heeft inmiddels het appartement geventileerd en de bewoners mogen weer naar binnen.

Rond 21.30 uur ontving de brandweer een melding van een woningbrand aan de Antonie Heinsiusstraat in Apeldoorn. Halverwege bleek echter dat het adres niet klopte; de brand bevond zich aan de andere kant van Apeldoorn, namelijk aan de Antonie van Leeuwenhoekstraat. Bij aankomst bleek het om een kleine keukenbrand te gaan, die snel geblust was.

Door de rookontwikkeling waren meerdere bewoners naar buiten gegaan, wachtend op het sein ‘veilig’ van de brandweer. Nadat het appartement en het trappenhuis geventileerd waren, konden zij weer naar binnen.

De oorzaak van de brand en de omvang van de schade zijn nog niet bekend. Er vielen geen gewonden bij de brand.

Gerelateerde artikelen