Gelderland

Felle vlammen verwoesten geparkeerde auto Kooikersdreef Apeldoorn

APELDOORN – Na de overwinning van Nederland op Turkije was het niet voor iedereen een feestelijke avond. Een geparkeerde auto aan de Kooikersdreef in Apeldoorn raakte ernstig beschadigd door een felle brand.

Rond 23:45 uur ontdekten voorbijgangers de brand en belden direct de brandweer. De hulpdiensten arriveerden snel ter plaatse, maar konden niet voorkomen dat de auto ernstig beschadigd raakte. Hun snelle optreden voorkwam echter dat het vuur oversloeg naar andere voertuigen in de buurt.

De inzet van de brandweer trok veel bekijks van omwonenden, die massaal waren toegestroomd om de brandweer in actie te zien. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit.

Gerelateerde artikelen