Zuid-Holland

Baby overleden in auto Vlaardingenweg Rotterdam, man aangehouden door politie

ROTTERDAM – De hulpdiensten zijn vanmiddag rond 17:00 uur groots gealarmeerd voor een baby in een zorgwekkende toestand in een auto aan de Vlaardingenweg in Rotterdam. Het kindje is komen te overlijden. Dat meldt de politie op X.

Even na 17:00 uur werden de hulpdiensten waaronder meerdere ambulances, een traumateam en de politie gealarmeerd. Het Mobiel Medisch team kwam per auto ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De toegesnelde hulpdiensten hebben nog geprobeerd de baby te reanimeren, maar dit was tevergeefs. Het kindje is helaas overleden.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht. Hiervoor is de straat afgesloten voor het politieonderzoek. Mensen die iets hebben gezien of getuigen waren kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844.

Rond 18:50 uur liet de politie weten een man te hebben aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de dood van de baby wordt onderzocht.

Gerelateerde artikelen