Zuid-Holland

Hoogbejaarde man (95) beroofd van ruim 5.000 euro in eigen huis Rotterdam

ROTTERDAM – Een 95-jarige man is zaterdagmiddag in zijn eigen woning overvallen en beroofd. Het gebeurde aan de Akselsekreek in Rotterdam.

De 95-jarige man zat in zijn huis toen hij iemand buiten voor het raam opmerkte en de deurbel hoorde. Toen hij de deur opendeed, werd hij onmiddellijk omvergeduwd door een van de indringers. De indringer vroeg waar het geld bewaard werd, maar de oudere man antwoordde dat hij geen geld in huis had. De verdachte geloofde hem niet en begon zelf te zoeken. Hij vond snel het geld en verliet het huis. Buiten stond een tweede man, waarschijnlijk een medeplichtige, die niet naar binnen was gegaan. Samen verlieten de twee mannen de straat.

In totaal hebben de verdachten ruim 5.000 euro meegenomen. Heb jij tips of informatie over deze woningoverval afgelopen zaterdag? Bel dan de Opsporingstiplijn op het nummer 0800-6070.

Gerelateerde artikelen