Gelderland

Motorrijder ernstig gewond na ongeval met bestelbusje in Terschuur

TERSCHUUR – Op woensdagavond 10 juli rond 19:25 uur heeft zich een ongeval voorgedaan op de Stoutenburgerweg in Terschuur.

Een motorrijder botste daar op een bestelbus waarna de motorrijder hard tegen een boom tot stilstand kwam. De motorrijder raakte ernstig gewond en werd ter plaatse door medisch personeel behandeld. Een traumateam werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen en arriveerde per helikopter, die in de buurt van het incident landde. De brandweer verleende assistentie. De bestelbus liep aanzienlijke schade op.

Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde artikelen