Vermist

UPDATE VERMISSING | Tessa Patschull (3) en moeder internationaal gesignaleerd

ROERMOND – De 3-jarige Tessa Patschull wordt al sinds 19 april vermist. Gisteren, dinsdag 9 juli, kwam de politie met een update omtrent de vermissing.

De politie is al enige tijd bezig met het onderzoek naar de verdwijning van een 3-jarig meisje uit Roermond. Er is sprake van onttrekking van het ouderlijk gezag. Zodra de vermissing bekend werd, heeft de recherche onmiddellijk actie ondernomen. Zowel het meisje als haar moeder zijn internationaal gesignaleerd. Dat betekent dat ook het buitenland op de hoogte is van de vermissing. De kans bestaat dat zij in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk verblijven. Op dit moment is er geen concrete informatie over hun verblijfplaats.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Gerelateerde artikelen