Gelderland

Gewonde na steekpartij Hoofdstraat Apeldoorn, politie zet straat af

APELDOORN – Donderdagavond zijn verschillende politievoertuigen met spoed naar het centrum van Apeldoorn uitgerukt na een melding van een mogelijk steekincident. Hierbij liep een jongeman lichte verwondingen op. Of er daadwerkelijk gestoken is, is nog onduidelijk.

Rond 19.00 uur zou er een conflict zijn ontstaan in het drukke centrum op de Hoofdstraat, ter hoogte van ICI Paris. Op dat moment was er koopavond, wat zorgde voor veel winkelend publiek. Het conflict zou zijn ontstaan tussen meerdere jongeren, waarbij een van hen gewond raakte. Na de melding stuurde de meldkamer meerdere politiewagens en een ambulance naar de locatie. De jongeman wordt nu in de ambulance nagekeken en behandeld.

De politie is bezig met het opnemen van verklaringen. De precieze oorzaak van het conflict is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen