Utrecht

Automobilist ernstig gewond na harde botsing tegen boom Zeisterweg Woudenberg

WOUDENBERG – Op zaterdagmiddag 13 juli rond 17.25 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de Zeisterweg-N224 in Woudenberg, waarbij een auto frontaal tegen een boom botste. De bestuurder raakte hierbij ernstig gewond.

Een traumahelikopter werd ingezet om het ambulancepersoneel te ondersteunen bij de hulpverlening. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht.

Naast de aanzienlijke schade aan het voertuig, raakte ook de boom zwaar beschadigd door de impact van de botsing. De weg werd in beide richtingen afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven hun werk te doen en om de veiligheid van andere weggebruikers te waarborgen. De traumahelikopter landde op de kruising van de Doornseweg en de Zeisterweg, waardoor deze kruising tijdelijk deels afgesloten was totdat de helikopter weer vertrok.

De Forensische Opsporing Verkeer zal een onderzoek uitvoeren naar de oorzaak van het ongeval. Verdere details over de oorzaak en de toestand van het slachtoffer zijn momenteel nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen