Vermist

Yoran Krol (16) al 7 maanden vermist, oproep aan watersporters om extra op te letten

SLEEUWIJK – Inmiddels is de vermiste 16-jarige Yoran Kol al bijna 7 maanden vermist. Hij werd op 24 december 2023 voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk en is sindsdien spoorloos.

Zijn zwarte herenfiets werd later die nacht, netjes geparkeerd én op slot, aangetroffen op de Merwedebrug ter hoogte van Sleeuwijk. Eerder werd de jas al gevonden van de jongen en heeft er een groot burgerinitiatief plaatsgevonden. Nu het zomer is en het de aankomende week erg mooi weer wordt, wordt aan pleziervaarders gevraagd extra op te letten als zij zich op de Merwede bevinden. Met het zomerseizoen zijn meer mensen op het water. Elk klein dingetje kan al helpen voor meer duidelijkheid. Deze oproep deelde de politie al eerder eind juni. Deze website deelt de oproep opnieuw.

Indien iemand iets verdachts opmerkt, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 en direct hun locatie door te geven. Watersporters wordt aangeraden zich te beperken tot bekende gebieden en hun eigen veiligheid altijd prioriteit te geven.

Yoran is 1,70 meter lang en heeft blond haar. Hij droeg een opvallend donkerblauw bomberjack: de jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook droeg hij zaterdagavond 23 december een spijkerbroek.

Foto: DaMatriX (inzet 112nieuws.net)

Gerelateerde artikelen