Vermist

Politie: Fiets van vermiste Marc Jaskulski (36) gevonden in Dronten

DRONTEN – Een nieuw aanknopingspunt in de zaak omtrent de vermiste 36-jarige Marc Jaskulski vorige week in Dronten.

Op dinsdag 16 juli werd er naar aanleiding van een tip een zoekactie gestart in het water bij de Drontenmeerdijk en de aanlegplaats De Meerkoet in Dronten. De tipgever had mogelijk de fiets van Marc in de buurt gezien. Tijdens de zoekactie werd een fiets in het water gevonden, die inderdaad van Marc bleek te zijn. Na de vondst van de fiets heeft de recherche nog enkele dagen onderzoek gedaan in de omgeving.

Signalement

De 36-jarige Marc is sinds maandag, 15 april 2024 vermist uit Dronten. Hij is het laatst gezien op de Langstraat in Dronten rond 14.15 uur. Marc heeft een lengte van 1.85 cm en een lichte huidskleur. Hij heeft een kleine bril en twee gehoorapparaten. Hij droeg op de dag van zijn vermissing een groene jas, een grijze joggingbroek en bruine schoenen. Hij verplaatst zich mogelijk op een bruin/grijze Gazelle fiets.

Scenario’s

De politie houdt rekening met verschillende scenario’s. Eén mogelijkheid is dat Marc onwel is geworden door een tekort aan zijn medicatie. Dit baart zijn familie grote zorgen, aangezien Marc nierpatiënt is en zijn medicijnen absoluut nodig heeft. Een andere optie is dat hij een ongeluk heeft gehad, maar ook een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Gerelateerde artikelen