GelderlandOverijssel

Man pint met gestolen pas op meerdere plaatsen in Deventer en Apeldoorn

DEVENTER/APELDOORN – Een vrouw is op 24 maart 2024 in het centrum van Deventer bestolen van haar portemonnee met daarin haar pinpas, contant geld en credit cards. De vrouw is nu heel veel geld kwijt.

De vrouw wandelde die middag met haar familie door het centrum van Deventer, toen iemand vermoedelijk haar portemonnee uit haar rugzak stal. In de portemonnee bevonden zich onder andere contant geld, enkele bankpassen en creditcards. Met deze passen is vervolgens meerdere keren geld opgenomen bij geldautomaten, waaronder aan de Korte Bisschopstraat.

Daarnaast zijn de passen gebruikt in winkels, zoals een supermarkt en een parfumerie. Dit gebeurde eerst in Deventer en later die dag in Apeldoorn. Op deze manier is de vrouw voor meer dan 2.000 euro bestolen. Dit bedrag had nog hoger kunnen zijn, maar onder andere een aankoop van meer dan 1.000 euro bij een winkel met Apple-producten mislukte.

Weet u wie deze man is? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anomiem op het telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerde artikelen