Vermist

Yoran Krol (16) al 8 maanden vermist, wat weten we nu?

SLEEUWIJK – Het is al ruim 8 maanden geleden dat de 16-jarige Yoran Krol voor het laatst werd gezien bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk.

Yoran verdween op de avond van 24 december 2023 en sindsdien ontbreekt ieder spoor van de Sleeuwijkse jongen. Er werden diverse grootschalige zoekacties gehouden door onder andere de politie, SAR Nederland, SOS Droneteam en duizenden vrijwilligers tijdens een grote Burgeractie.

In januari werd de jas van Yoran gevonden bij de rivier Merwede in Papendrecht. Ook werd er in januari een grootschalige zoekactie georganiseerd met bijna 2.500 vrijwilligers. Alle zoekacties waren tot nu toe tevergeefs en werden er geen nieuwe aanwijzingen gevonden.

Ook werd er gezocht met speciale zoekhonden van Signi Zoekhonden en werden er drones ingezet door het SOS Droneteam.

Eerder deelde de politie ook een oproep aan recreanten en watersporters vanwege het aanhoudende mooie weer. Er werd gevraagd extra op te letten op dingen die mogelijk aan de vermissing van Yoran kunnen linken.

Op het moment van vermissing droeg hij een spijkerbroek en lichte bovenkleding. Heeft u tips, aanwijzingen of iets anders concreets wat kan helpen bij de vermissing van Yoran Krol? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde artikelen