Zuid-Holland

VIDEO | Fatbiker gaat ervandoor na ongeval en laat 64-jarige fietser ernstig gewond achter

De politie is op zoek naar een fatbike-bestuurder die op 31 juli op het Lorentzplein in Schiedam een 64-jarige fietser had aangereden.

Het slachtoffer reed op het Lorentzplein, toen hij vanachter werd geraakt door een andere fietser, wat later een fatbike bleek te zijn. Hoewel de man ten val kwam en daarbij enkele breuken op liep, reed de bestuurder op zijn fatbike gewoon door in de richting van de Fransenlaan.

De 64-jarige fietser liep daarbij ernstig letsel op en is naar het ziekenhuis vervoerd. Een getuige maakte een filmpje van de verdachte op de fatbike en hoopt dat mensen de fatbiker zullen herkennen. Na de aanrijding reed de bestuurder door in de richting van de Fransenlaan, maar er zijn beelden van gemaakt. De politie roept de man op zich te melden.

Het gaat om een jonge man met een getinte huid. Hij droeg witte schoenen, een turkoois gekleurd shirt en een licht grijze broek. In zijn hand had mogelijk een jas of sweater, ook turkoois van kleur, waarmee hij zwaaide. De man had een zwarte schoudertas en droeg een zwarte pet achterstevoren op zijn hoofd.

Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen