Gelderland

Automobilist botst frontaal tegen boom, bestuurder met spoed naar ziekenhuis

Een automobilist is dinsdagmiddag op de Laan van Kuipershof in Apeldoorn van de weg geraakt en vervolgens frontaal tegen een boom gebotst. De bestuurder, die gewond raakte, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval, waarbij geen andere voertuigen betrokken waren, vond plaats kort na 17.00 uur. De automobilist reed vanaf de Laan van Maten in de richting van de Kayersdijk toen hij door een nog onbekende oorzaak – mogelijk door een onwelwording – de controle over het stuur verloor en tegen een boom reed. Omstanders boden direct hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel verleende ter plaatse eerste hulp en vervoerde de man vervolgens met spoed naar het ziekenhuis.

De politie zal nader onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. In het ziekenhuis wordt bloed afgenomen om te controleren of de bestuurder onder invloed was.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Vanwege het ongeval was de Laan van Kuipershof tussen Kanaal Zuid en de Laan van Maten tijdelijk afgesloten. Inmiddels wordt het verkeer beurtelings langs de plek van het ongeluk geleid.

Gerelateerde artikelen