Noord-Holland

‘Jong meisje’ overleden na zeer ernstige aanrijding met stadsbus

Bij een tragisch ongeval op de Rijksstraatweg in Bennebroek is een fietsster om het leven gekomen na een aanrijding met een stadsbus. Het incident vond plaats rond 15:30 uur, waarbij volgens ooggetuigen het slachtoffer een jong meisje was.

De hulpdiensten reageerden direct en waren massaal aanwezig op de plek van het ongeval. Brandweer, politie, meerdere ambulances en een traumateam werden ingezet om te proberen het leven van de fietsster te redden. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is het meisje ter plekke aan haar verwondingen overleden.

Het ongeval heeft veel mensen geschokt, aangezien het door meerdere omstanders is gezien. Slachtofferhulp staat klaar voor degenen die getuige waren van het tragische incident. Zij kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900-0101 voor ondersteuning en begeleiding.

De Rijksstraatweg is voorlopig afgesloten voor het onderzoek dat door de politie wordt uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid om de onderzoekers de ruimte te geven het incident zorgvuldig in kaart te brengen.

Gerelateerde artikelen