Utrecht

Verslagen reacties en getuigenoproep na dodelijk ongeluk waarbij drie jonge mannen om het leven kwamen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord in de nacht van zondag 29 op maandag 30 september na het dodelijke ongeval op de Stadsring in Amersfoort.

Een auto met daarin drie jonge mannen van 21, 25 en 27 jaar oud raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en belandde in het water dat langs de Stadsring loopt. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Brandweerduikers hebben de slachtoffers uit het wrak in het water gehaald. Er is nog geprobeerd ze te reanimeren, maar dit was helaas tevergeefs.

Bloemen

De politie laat weten dat het gaat om drie jonge mannen van 21, 25 en 27 jaar oud uit de gemeente Amersfoort. Er wordt in Amersfoort verslagen gereageerd op het tragische ongeval. De eerste bloemen zijn al op de plek van het ongeval gelegd. Diverse vrienden en kennissen van de slachtoffers kwamen daar bij elkaar in tranen en ongeloof. Diverse mensen hebben hun medeleven betuigd door bloemen neer te leggen.

Politie onderzoek

Het opsporingsteam verkeer doet onderzoek naar de toedracht van dit incident. Op dit moment is er nog veel onduidelijk en is de hulp van u belangrijk om te kunnen achterhalen wat vannacht is gebeurd. Woont u in de buurt van de Stadsring in Amersfoort en bent u in bezit van camerabeelden, dan ontvangt de politie die graag. Bent u getuigen geweest of heeft u iets gehoord? Dan komt de politie ook graag met u in contact.

Gerelateerde artikelen