Gelderland

Jongemannen op fatbike mishandelen 19-jarige jongen met kettingslot

Op de Burgemeester van der Feltzweg in Twello werd een 19-jarige man uit Deventer mishandeld door een groep jonge mannen. Dat gebeurde op 8 september 2024.

Op zaterdag 7 september bezocht het slachtoffer het Klompenfeest in Twello. Terwijl hij rond 01.00 uur naar huis fietste, hoorde hij geschreeuw op de Burgemeester van der Feltzweg. Twee jongemannen op een zwarte fatbike kwamen naast hem rijden en trapten tegen zijn fiets. Toen de man afstapte om te vragen wat er aan de hand was, werd hij zonder waarschuwing geduwd en geslagen. De daders sloegen hem in het gezicht met een kettingslot en toen hij op de grond viel, werd hij ook geschopt. Vervolgens gingen de aanvallers er vandoor.

Het slachtoffer is tijdens de mishandeling zeer angstig geweest en liep verwondingen op die erg pijnlijk waren. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. Zo kreeg hij enkele hechtingen naast zijn oog.

De fiets van het slachtoffer bleef op de Burgemeester van der Feltzweg achter toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Later die nacht keerde hij terug om zijn fiets op te halen, maar deze was inmiddels verdwenen. Het gaat om een grijze Gazelle HeavyDutyNL (model: H59 DustLight T7) met een bruin zadel, bruine handvatten en bruine banden. Aan de voorkant van de fiets zat een grijs rekje. Het framenummer is GZ12401702.

Heeft u tips of informatie? Geef je tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen