Drenthe

Dodelijk slachtoffer is vrouw (35), verdachte aangehouden

Op donderdag 10 oktober ontdekte de politie in een woning aan de Lauwers in Assen het lichaam van een 35-jarige vrouw uit Assen, die levenloos werd aangetroffen.

Daarnaast vonden de agenten een 40-jarige man uit Hoogeveen, die zwaargewond was. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie kreeg een melding over de mogelijke vermissing van een 35-jarige vrouw. Naar aanleiding van deze melding startte de politie een onderzoek, dat hen naar een pand aan de Lauwers leidde, waar de vrouw schoonmaakte. Rond 23:15 uur betraden agenten het pand en troffen zij de overleden vrouw en een zwaargewonde 40-jarige man aan. De man werd naar het ziekenhuis gebracht en daar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw.

Het is inmiddels bevestigd dat de twee een bekende relatie hadden. Het onderzoek naar de omstandigheden van de vrouw haar dood en het letsel van de man is in volle gang. Forensische experts verrichten sporenonderzoek, er worden camerabeelden bekeken en rechercheurs spreken met getuigen en betrokkenen.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen